products

Μη - μειωμένο ολίσθηση μαξιλάρι γονάτων χαλιών Workout αφρού για την κατάρτιση σταθερότητας ικανότητας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SolidFloat
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: FWM23
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες γενικά, ή ανάλογα με τη διαταγή σας.
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: Μπορέστε να παραγάγετε 10000 σύνολα μηνιαίως
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: TPE Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Eco φιλικό, αντιολισθητικός, μη τοξικός, αδιάβροχος, τιμή εργοστασίων
Χρώμα: Προσαρμοσμένος siza: 40*50*0.6CM/40*30*0.5CM
Υψηλό φως:

Μη μειωμένο ολίσθηση χαλί Workout αφρού

,

χαλί Workout αφρού 40x50x0.6CM


Περιγραφή προϊόντων

 

Αντιολισθητικά μειωμένα χαλί αφρού μαξιλαριών ισορροπίας άσκησης & μαξιλάρι γονάτων για την κατάρτιση σταθερότητας ικανότητας

 


Πολλαπλάσιες χρήσεις: Φυσικές χρήσεις MatMultiple &Anti-κούρασης θεραπείας: Φυσικό χαλί &Anti-κούρασης θεραπείας
Ο μεγάλος τρόπος να ασκήσει για τα άτομα τρίτης ηλικίας, τους ηλικιωμένους ανθρώπους και τους φυσικά ανάπηρους ανθρώπους σαν προκαλεί το σώμα για να διατηρήσει τη σταθερότητά του ως μαλακή επιφάνειά τους προσφέρει την καλή υποστήριξη για τις αδύνατες ενώσεις. Ένα μεγάλο μαξιλάρι ποδιών για ένα μόνιμο γραφείο.

Αγαθό και για το χαμηλότερο σώμα και για το ανώτερο σώμα workoutsGood και για το χαμηλότερο σώμα και για το ανώτερο σώμα workouts
Κάνοντας τις ασκήσεις όπως τις στάσεις οκλαδόν, lunges και pushups με τα μαξιλάρια ισορροπίας κάποιο μπορεί να βελτιώσει τους μυς ισχίων και αστραγάλων που ενισχύουν τους σε μεγάλο μέρος, που βελτιώνουν το συντονισμό και τη σταθερότητα, που αυξάνουν τη γενική δύναμη σωμάτων.

Τέλειο εργαλείο για την κατάρτιση ισορροπίας
Τα μαξιλάρια ισορροπίας έχουν γίνει αποδεκτά ευρέως όπως το καλύτερο εργαλείο για το μυ και την κοινή δύναμη και μια αίσθηση της ισορροπίας μέσα στο σώμα, που δίνει τονισμένος κοιτάζει στο σώμα με την καλή κοινή κινητικότητα και τις συντονιστικές δυνατότητες του προσώπου.

 

Μη - μειωμένο ολίσθηση μαξιλάρι γονάτων χαλιών Workout αφρού για την κατάρτιση σταθερότητας ικανότητας 0 Μη - μειωμένο ολίσθηση μαξιλάρι γονάτων χαλιών Workout αφρού για την κατάρτιση σταθερότητας ικανότητας 1

 

Μη - μειωμένο ολίσθηση μαξιλάρι γονάτων χαλιών Workout αφρού για την κατάρτιση σταθερότητας ικανότητας 2 Μη - μειωμένο ολίσθηση μαξιλάρι γονάτων χαλιών Workout αφρού για την κατάρτιση σταθερότητας ικανότητας 3

 

Μη - μειωμένο ολίσθηση μαξιλάρι γονάτων χαλιών Workout αφρού για την κατάρτιση σταθερότητας ικανότητας 4

 

SOLIDFLOAT είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του αθλητισμού νερού και των θαλασσίων προστατευτικών προϊόντων. Παρέχουμε στους πελάτες μας το cOem και τις υπηρεσίες ODM. Οι αρχές και οι τιμές υπηρεσιών μας είναι «η ιδέα σας--Η διαδικασία μας--Τα προϊόντα σας».

 

Οι σειρές προϊόντων μας περιλαμβάνουν:

Recreaction: Επιπλέουσα έδρα λιμνών, επιπλέοντα σώματα λιμνών, επιπλέον τσάντα φασολιών λιμνών/κρεβάτι, νουντλς λιμνών, NeckDoodle, επιπλέον σώμα σελών, δοχείο ψύξης λιμνών, μαξιλάρι γονάτων κήπων, κ.λπ.

Ιατρική διάσωση: Σωλήνας διάσωσης, επικεφαλής σύστημα ακινητοποίησης κινητήρα, κ.λπ.

Προστατευτικός εξοπλισμός: Σακάκι ζωής/φανέλλα, PFD, φανέλλα εργασίας, κ.λπ.

Πολεμικές τέχνες: Επικεφαλής εργαλείο, εργαλείο χεριών, φρουρά αντικνημίων, φρουρά λακτίσματος, κατάρτιση επιβολής, ασπίδα λακτίσματος, ασπίδα αντιβράχιων, μίνι στόχος, κατάρτιση επιβολής, κ.λπ.

 

Προκειμένου να διατηρηθεί η θέση μας στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας μας, έχουμε εισαγάγει τις προηγμένες γραμμές παραγωγής και τις τεχνολογίες και έχουμε επεκτείνει την κλίμακα παραγωγής μας.

Με τους άριστους σχεδιαστές, τους πεπειραμένους τεχνικούς και τους ακριβείς επόπτες που εργάζονται μαζί, μπορούμε να φέρουμε τα νέα και αριστοκρατικά προϊόντα στους πελάτες μας όλη την ώρα.

 

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν τα παγκόσμια διάσημα εμπορικά σήματα ή τοπικά εντυπωσιακά εμπορικά σήματα, θα επιθυμούσαμε να ενισχύσουμε μια μακροπρόθεσμη win-win σχέση με τους πελάτες μας.

 

Ανυπομονούμε πάντα να επεκτείνουμε τις βάσεις πελατών μας.

Οποιαδήποτε έρευνα ή ερώτηση, παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερη να μας έρθει σε επαφή με για τις αναλυτικές πληροφορίες.

 

 

Η ποιότητα των προϊόντων, η καινοτομία και η αξία συνεχίζουν να είναι οι κινητήριες δυνάμεις μας.

 

Η παγκόσμια βάση πελατών μας παρέχει σε μας την εκτενή νοημοσύνη και την πολύτιμη διορατικότητα στις τάσεις κατηγορίας, με συνέπεια τις αποτελεσματικές κατατάξεις προϊόντων.

 

Οι γραμμές παραγωγής μας περιλαμβάνουν το επιπλέον σώμα λιμνών, συγκεντρώνουν το νουντλς, το χαλί νερού, τη φρουρά ζωής, το επικεφαλής σύστημα ακινητοποίησης κινητήρα κ.λπ. Η δυνατότητά μας, τοποθετημένος νότος του επαρχία Hunan της Κίνας, κατασκευάζει, συγκεντρώνει, και διανέμει ένα ευρύ φάσμα υψηλού - ποιοτικά προϊόντα και για τον αθλητισμό και για το προστατευτικό εργαλείο.

Μη - μειωμένο ολίσθηση μαξιλάρι γονάτων χαλιών Workout αφρού για την κατάρτιση σταθερότητας ικανότητας 5

 

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613533291856